We denken dat dit een geweldige plek is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Voor† onze jongere gasten hebben we wat boeken en speelgoed en een mooie speelruimte buiten met schommels en een zandbak. Een reisbedje, kinderstoelen, babybadje en kinderdraagzak voor het wandelen zijn aanwezig.

Grotere kinderen zullen onze rivier de meest geweldige speelplek vinden. We hebben ook een† grasveld waar ze rond kunnen rennen, balspellen kunnen doen (zoals voetbal, darts, jeux de bouls), op de trampoline kunnen springen en wat hun fantasie ze verder brengt.

Tijdens de zomermaanden is ons plaatselijk openbaar zwembad open. Het heeft een simpel restaurant en een klein badje voor kinderen.

Ps: omdat jullie gezin uniek is, vraag het alsjeblieft altijd als je speciale wensen of behoeften hebt!

Rivier, bomen, darts, trampoline, kippen, groene tuinen. Veel te doen voor de kinderen, we hebben echt genoten. We hadden langer moeten blijven, vijf dagen is te kort. We hopen dat veel Japanse mensen over jullie te weten komen.

Takeshi, Mika, Hero, Chief en Mitsu, Tokio

Jullie hebben hier een stukje hemel. De schoonheid gaat maar door en de rust hier is onwerkelijk. We voelen ons zo ontspannen, opgeladen en geÔnspireerd. Het is ongelofelijk wat je met je eigen handen hebt gemaakt en het is net zo ongelofelijk hoe je het met ons deelt. We zullen dit nooit vergeten. God bless you all.

Campbell familie, Denver, Colorado, USA

Dankje Cinco Lunas Familie voor de vrolijkheid, gesprekken, lunches, vuur in de avonden, uren vol speelplezier en nog veel meer. Jullie hebben een geweldige plek met karakter en een goede sfeer. Hoop dat onze wegen weer kruisen.

Mona en Chris

Huerta Cinco Lunas

Email: info@cincolunas.nl†

Mobiel / WhatsApp: +34 609 123 966

GEZINNEN

Familie-vriendelijk, Een kinderparadijs