INGANG

We kwamen aan in de donkere nacht als vreemden. Jullie begroetten ons als oude vrienden. Bedankt dat jullie ons zo welkom lieten voelen. Het is duidelijk dat het belangrijk is voor jullie dat jullie gasten het fijn hebben. We gaan weg als nieuwe vrienden (hopen we!). Peace and love.

Helen en Danny, London

Het maakte niet uit dat het regende, het maakte niet uit dat het een beetje koud was want niets maakt hier iets uit. Dat is het mooie ervan! Het is nog steeds hetzelfde. Het was zo goed om terug te komen en hier weer te zijn. Liefs.

Lizi en Jon, the lazy ones


grotere kaart

Cinco Lunas ligt in Zahara de La Sierra, in het Noordwesten van de provincie CŠdiz, AndaluciŽ.

We raden aan een auto vanaf het vliegveld te huren omdat we afgelegen wonen (2 1/5 kilometer van het dorp).

Er is een mogelijkheid te regelen dat je opgepikt en teruggebracht wordt naar het vliegveld of het dichtstbijzijnde busstation. Er is geen treinstation in de buurt.

Van de luchthaven van Sevilla naar Zahara (70 minuten met de auto):

Volg vanaf het vliegveld de borden met ďCordobaĒ (negeer de Sevilla-afrit).

Eenmaal op de A4, na 5 km, zie je de borden richting Utrera (afslag 527). Dit brengt je naar de buitenwijken van Sevilla op de SE-40. Vervolgens zie je de borden naar Utrera en Ronda: nu bevindt je je op de A376.

Wanneer je ALGODONALES nadert (net na het benzinestation), sla rechtsaf naar ZAHARA.

Van de luchthaven van Jerez naar Zahara (60 m. met de auto):

Volg vanaf de luchthaven de borden met CŃDIZ/JEREZ (A4). Neem de A382 richting ARCOS en blijf richting ARCOS rijden (kijk a.u.b. goed naar de borden omdat je verschillende rotondes zal tegenkomen). Wanneer je ARCOS nadert, volg je de weg naar ANTEQUERA. Wanneer je ALGODONALES nadert (net na het benzinestation), sla rechtsaf naar ZAHARA.

Van RONDA (komend van de luchthaven van MŠlaga) naar ZAHARA (35 m. met de auto):

Wanneer je Ronda binnenkomt, neem dan de A374 ringweg richting SEVILLA. Na 22km (je laat† MONTECORTO rechts voorbijgaan), is er links een brug (1.6Km na Montecorto), met het bord "ZAHARA". Ga daar in, volg de weg en houd steeds het waterreservoir aan de rechterkant.

Van ZAHARA naar Huerta Cinco Lunas (5 m. met de auto):

Wanneer je Zahara nadert (zonder naar Zahara toe te gaan), neem je de weg richting PRADO DEL REY 1.6 km daarna is er een zandweg aan de rechterkant (met ons bord). Na exact 600meter... Welkom!

Huerta Cinco Lunas

Email: info@cincolunas.nl†

Mobiel / WhatsApp: +34 609 123 966

ROUTEBESCHRIJVING

KAART